Till Salu

Köpa Marsvin hos mig

Att köpa sina marsvin av oss uppfödare kan vara ovärderligt genom att vi kan dela med oss av vår kunskap. Det är skönt att ha någon att rådfråga och disskutera med.

Köper man marsvin av mig är det några punkter jag är mycket noga med.

  • Det är alltid en vuxen som tar huvudansvar för djuret
  • De ska inte bo ensamma.
  • Man ska uppfylla jordbruksverkets riktlinjer om burens stl. dvs två djur ska ha MINST 100×50 cm bur .  Jag tycker minst 120×60 är mer lagom. Det är både lätt och roligt att tillverka sin bur själv. Lägg en Billybokhylla ner och klä botten med plastmatta…vips , en kanonbur.  Några hus – gärna med platt tak som de kan hoppa upp på .
  • Man är noga med att tillgodose djuren det de behöver . Rätt foder, skötsel och att man kontaktar veterinär vid behov. Samt låter djuret somna in när tiden är kommen så djuret inte behöver lida. 
  • Jag vill ha lite info om hur allt går och blir glad om man hör av sig till mig när något blir fel. .

Jag säljer inga ungar före 5 veckors ålder.  Min 300 g .   De ska kännas helt redo att lämna mamma.  När ni hämtar era djur är de nybadade, checkade och klor samt öron omskötta. Jag regisrerar mina ungar i SMF och de som är rasdjur blir regisrerade med stamtavla. Det medföljer full support , stamtavla, info och en påse med den pellets de är vana vid.

Jag kan ofta ordna leverans i samband med utställningar .

Jag säljer vuxna djur för 350 kr  ( köper man djur som jag endast säljer tillsammans för att de trivs så bra ihop säljer jag för 600 för två)

Ungar  400 kr

 

Till Salu 

Lycknios Raingarden   En underbar och trygg farbror . Ch teddy black/golden född 140522  Mamma Morias Good Night Kiss   Pappa Mary Jaffas Jaffa

Lycknios Bästa Kakan  self chocolate född 180502.  Handmatad av mig då mamma CaffeLatte Dellòrto dog när han var 1 v gammal.  Pappa Noah Dellòrto.

Raingarden och Bästa kakan

—————————————————————————————————

Lycknios Charming Fraser,  abyhane som helst säljes med Lycknios Absolute Coffee eftersom de trivs så bra ihop.  Han har en dubbelrosett på höger höft.  Annars en härlig , fin abykille.

( säljes helst med Coffee , nedan)

E. Tullamore Van der Zappelkiste

U. Winniepigs Samira

charming fraser okt 18 (1)

———————————————————————————————————-

Lycknios Absolute Coffee   self chocolate hane nu 6 mån  ( säljes helst med Fraser , ovan)

E. Matadorens Obrigado

U. Lilly Coco DellÒrtos

20180704_182451