Födda kullar

Kull 20 – A- kull chocolate

Matadorens Obrigado pela Musica och Dell’Ortos Lilly Coco har den 9 april 2018 kl 19.00 fött 2 superfina bebisar. Absolut Coffee hane vägde 138 g . Absolut Cookie hona vägde 144 g . Helt perfekta små gryn som man bara Älskar.  När de undersöktes mer noggrant såg jag en extratå hos Cookie.

Mamma födde dem på 15 min och då vara allt städat och klart. Så duktig förstföderska med stora bebisar och allt. Hon fick mjölkstockning vilket gjorde att bebisarna inte ökade som de skulle . Så det blev antibiotika , massage och jag mjölkade ur henne ett par gånger om dagen. Men nu börjar bebisana öka i vikt och hon känns inte svullen mer. 😊

Så vi välkomnar dessa två syskon så ❤

godingarna 2 veckor gamla

______________________________________________________________________________________________________

 

Kull 21 – Wallhamra Bess och Winniepig Zipper

När Bess hade ca 2 veckor kvar, stor som ett hus, troligen mer än 4 bebisar märkte jag att hon inte var aktiv . Hon åt men rörde sig inte alls. Och efter en vecka dog hon med alla bebisarna i magen .

______________________________________________________________________________________________________

 

Lycknios Bästa Kakan 5 dgr

 

Kull 22 B- kull chocolate

Den 2 maj 2018 födde Caffe Latte C10 Dellorto tre praliner. Dessvärre överlevde bara en . En pojke som döptes till Bästa Kakan. Pappa är Noah N10 Dellorto.  När kakan var en vecka somnade sorgligt nog mamma in. Så nu fick jag handmata honom många gånger om dagen. Han var en pigg krabat och glupskade i sig vällingen med god aptit. Efteråt skötte Samira om honom på bästa sätt. Hon kommer bli en utmärkt mamma när den tiden kommer. Tvätta, gosa och uppfostrade honom hela dagarna. Denna buse flyttade ihop med Raingarden när Kakan var gammal nog . Dessa blev som morfar och barnbarn. Så sött par.

_____________________________________________________________________________________________________

 

Kull 23 – B- kullen aby

Den mest bedårande och häftiga kull jag fått tittade ut kvällen den 10 juni 2018.  Jag och Saga lyckades vara där och såg alla 4 titta ut. Detta var den 23;e kullen här hos mig.  Magie var den ursöta mamman och Duettens Kaffe Karlsson stolt pappa.  En perfekt petkull, enligt mig,  fyra gryn. Två med virvlar och två korthår. Dessa döptes till Behagliga Beatrix, Brillianta  Babbel, Busiga Bubblan och sist och minst min keeper, Bedårande Blomma. tre tjejer och en kille .


_____________________________________________________________________________________________________

 

Kull 24 C-kull aby

Äntligen en abykull som var stark och frisk.  Födda på eftermiddagen 1 september 2018. Jag var med hela förlossningen . Som jag väntat mig var Winniepigs Samira den bästa mamman . Så duktigt skötte hon om sina två godingar. Pappa Tullamore Von der Zappelkiste har gjort ett bra jobb. En pojke och en flicka. Eftersom en mkt god vän till mig har tingat en abytjej var det självklart att hon skulle flytta till Johan Håkansson. Utan denne mannens utomordentliga foder och service hade min uppfödning inte varit lika bra. Så honom är jag varmt tacksam över.  När han redan bestämt vad hans abytjej ska heta var det bara att hänga på. Downtown Abby ska hon heta. Men detta är ju en C kull så hon heter C Downtown Abby i stamtavlan. Brorsan döptes efter min absoluta favoritman på film – Jamie Fraser i Outlander. Charming Fraser . Han stannar här !!

 

Lycknios Downtown Abby
Lycknios Charming Fraser

______________________________________________________________________________________________________