Snart dags för utställning och årsmöte.

På lördag är det årsmöte för SMF Sydväst i Landskrona . Vi håller mötet innan utställningen börjar och det är öppet för alla medlemmar att komma och delta.  Eftersom jag är sekreterare i föreningen har jag haft lite datorjobb nu innan att fixa med .

Till utställningen kommer följande djur att hänga med :

Lycknios Bästa Kakan som jag visar i ras

Lycknios Absolut Cookie  som jag visar i ras

Lycknios Bedårande Blomma som visas i pet

Duettens Kaffe Karlsson visas i Pet

också mina nyaste gryn

Lycknios Dobbie som visas i pet

Lycknios Endaste som visas i pet

De brukar inte ha så stor chans mot de mer välväxta lite äldre grisarna men kul att vänja dem vid att medverka .

Så nu väntar bad, klo, tass och öronvård.  Lite andra förberedelser så jag är klar i god tid är ett måste denna lördag. Min dotter firar sin 25 års dag med fest på kvällen . Jag kommer därför behöva lämna utställningen tidigare . Marie Holmström visar de djur som ev. skulle hamna i finalen.

Lycknios Dobbie

Blomma
Cookie


Bästa Kakan
Kaffe Karlsson badar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s