Ännu mera praliner !!

Ännu mer små chokladpraliner beräknas komma…

Äntligen efter flera försök , fungerade det till slut . Dellortos Caffe Latte har varit surtant och inte accepterat hane i buren. Trots att jag sett tydlig brunst på henne ville hon inte veta av någon hane. Rest sig upp på bakbenen, slungat bakkroppen mot partnern . Hackat tänder och jagat stackarn…

Jag lät henne gå med ett gäng damer och lugna sig ett tag . Så idag såg jag hur hon så tydligt brunstade och tänkte jag skulle passa på. Och nu blev det bara så bra. Den första halvtimmen parade de sig tre ggr. ❤ nu får de gå lite och gosa med varandra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s