UTSTÄLLNING I DANMARK KREDS 1 13/1-18

Ännu en fantastisk utställning. Denna gång i danmark . Kongens Lyngby.  Jag åkte med Anja, Johan och Cissy. När vi kom dit visade det sig att det var måbga fler från Sverige och Sydväst. Det blev med andra ord ett välfyllt svenskbord.   Jag hade med mig SCH Winniepigs Zipper , 13 mån nu , Dell’Ortos Noah N 10 , 7 mån nu  och AbbyLines Electric Banana Band, 21 mån nu.  Jag hade anmält Dell’Ortos CaffeLatte C10 , 13 mån nu också men hon bestämde sig för att tappa en klo så hon fick stanna hemma. 😐

Domare denna dagen var Travis Finkle ( USA) Bis 1 , Daniel D Banasiak ( Polen) Bis 2, Claus E Fusel Pet Bis 2 och Nete Dietrich Pet Bis 1 .  

Fina prisbordet
Travis bedömmer goa Noah 😍
Travis bedömer söta Electric Banana Band 💖
Daniel bedömer DkSCH Zipper ❣

För er som inte riktigt vet vad allt det står för kan jag förklara . Bis = Best in show , alltså man bedömmer alla rasdjur varav ett visst antal får en utmärkelse på att de var bland de bästa och tilldelas ett guldkort el.liknande. Alla raser bedöms och  Av dessa kommer ett fåtal från de olika rasklasserna  placeras i final . I denna utser man då de som blir Best in Show. Dvs Bis 1 eller vilken placering man då får där.

Pet Bis är samma sak fast här bedöms djuren enligt kroppsmassan, skötsel och personlighet. Alla raser , även icke renrasiga kan ställas ut i denna klass. Man har även en klass där barn upp till 12 år ställer ut.

Nåväl. Vi hade som vanligt härlig stämmning kring vårt bord och det är så mysigt att vara hos danskarna och hälsa på .  Mina djur fick varken någon finalplacering eller rosett , vilket innebär att de andra djuren var så fantastiskt fina att de tom brädade mina som givetvis är de bästa som finns ,,,, hehe 😎😎

Vivika, Cindy och Anne hittar något intressant 😄
Svenskbordet Johan, Anja, Carola
Carola, Eva, Anja och Johan 

Dock kan jag stolt berätta att min abby Zipper numer kan titulera sig DKSCH ( dansk och svensk champion) eftersom han fick ett cert av Travis Finkle. 😊💪 Mycket bra bedömning där han berömde hans fina ögon och höjd av åsarna . En kraftfull kropp i goda  propertioner. 😍  Noah fick också cert , av Daniel. Excellent  kroppsform och Excellent toppfärg och päls. Både längd och kvalitet. ❤🖒     EBB fick inget cert men Travis blev förälskad i hennes ögon och gav henne Excellent på dem och huvudet.. även Daniel gav detta men hennes åsar var lite ojämna och pälsen mjuk.  Så inget cert.

Det var dock ingen brist på rosetter på svenskbordet. Jösses vad de andra vann rosetter. Ett stort Grattis till dem. Ursnygga djur och lika snygga utställare 😉

Tror” vi ” fick åtminstonde femton – tjugo rosetter till de svenska marsvinen i gänget. 

Foto Anja Hamrin

Foto Anja Hamrin

Min vinst denna dag blev mina nya grisar. Till Lycknios välkomnar vi nu Dell’Ortos Lilly Coco L9 ( hona 15 mån nu ) och en megasöt virvelpetkille från Anja – Duettens som jag inte riktigt döpt än. Det lutar åt Kaffe Karlsson som är en kaffe/choklad drink i min smak. Det pratades olika namn på drinkar kring bordet idag och den fastnade lite . Att han dessutom är lite chokladfärgad får mig att känna för det.  Lite coolt namn .

#chokladabbypetgris#vadskahanhetanudå
Söta Dell’Ortos Lilly Coco L9 💝

Så jag är fullt nöjd med dagen trots att vi inte hamnade mitt i rosettregnet. Kul att Sydväst tog så många finalplaceringar . 🤗

 Det var nöjda svenskar som trötta packade bilen och åkte över sundet hem 

Tack för skjutsen Johan och Anja 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s