Sorglig glädje ❤

Det är för mig en märklig känsla när jag kör ifrån min goa vän Susanna denna gång. Susanna som tillsammans med Suzy , varit min stora mentor inom min tid som marsvinsägare. Hennes djur har varit en röd tråd i min väg som utställare .  Chip, Tassa, Trollet, Monamie, Heavy ,Jaffa mfl . Att jag dessutom funnit en själsfrände och nära vän gör allt till en fin historia. Vi tre ( Suzy, Susanna och Jag ) är fortfarande goda vänner 

 Längs vägen har Susanna funnit kärlek för sin kaninavel och precis som med allt annat ger hon hundra procent och det blev färre och färre marsvin i detta djurälskande hem , för att bli fler och fler kaniner. 😊 och det är helt bedårande kaniner. Vill bara krama dem allihop 🤗

Susanna har angorakaniner som hon klipper och sedan spinner garn av deras päls. En hobby som hon är så duktig på och jag blir lika imponerad av henne med detta  som jag alltid blivit av hennes marsvin. 

Så när jag nu åker ifrån hennes gård är det i sällskap av Susannas – Drömboets – sista marsvin. En fin ståtlig flicka som nu förlorat sin bokompis och blev kvar ensam . Givetvis blev jag glad när Susanna frågade mig om hon fick bo hos mig . En ära . 😍 

Så välkommen Tammy ( som Sasha kallar henne ) till Lycknios. Du har redan stulit min dotter Sashas hjärta. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s