GRATTIS FINA DRÖMBOETS CHIP 

Jag har under två år ställt ut min supermaffiga Drömboets Chip . Det har gått väldigt bra. Men vid min ”downperiod” tog jag beslutet att sälja en del av mina djur och behövde tid att återhämta mina krafter. Jag insåg ju då att jag behöver mina djur för att må bra. Jag har nu så smått börjat återhämta mig och har ju fantastiskt nog tom fått tillbaka en del av mina godingar. 

Men en kille som jag haft nära mig även efter försäljning är ju Drömboets Chip – min följeslagare. Han flyttade till Lucas hos Jenny Dittgrens uppfödning och han har som planerat , fortsatt ställa ut honom. Han är så glad för sin fine kille och har lyckats få en del finalplaceringar med honpm också. Så nu fick jag kollat utställningslistan – Årets marsvin i SMF. 

Jag tror knappt mina ögon men han kom på andra plats i Sveriges utställda marsvin i klassen Pet ! 😍😍😍

Jag blir så glad . Grattis Susanna Åkesson som är stolt uppfödare till denna kille och Grattis Lucas och Chip. En klapp på min egen axel faktiskt för alla fina placeringar jag lyckats med tillsammans med Chip. . 

Superfine Drömboets Chip. Så himla trevligt temperament och trivs så bra med utställningar och är en riktig gogubbe 

GOTT NYTT ÅR 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s