Tredje gången gillt ???

Jag har vid två brunst satt Matadorens Obrigado tillsammans med Dell’Ortos CaffeLatte. Tror du hon släpper honom nära ?  NIX !! Hon beter sig som en krigare. Studsar i sidled med framskjuten bakdel mot honom och visar tänder under högt buret huvud.  Han har testat vara tuff tillbaks men det slutar alltid med att han springer ifrån henne.

Så denna brunst tänkte jag prova sätta Dell’Ortos Noah till henne istället. Kanske det klickar bättre. Lite lugnare hane är ju han så det tog iaf fem minuter innan hon började tuffa sig… 😐 men sen var det kört. Hon hackade tänder och fick honom att försöka fly över kanten på rastburen. 😣

Kan det vara så att hon inte kommer kunna paras?  Tja. Vem vet

Jag som ser fram emot lite chokladpraliner här hemma 😍

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s