Planera, planera och åter planera.

Visst är det konstigt att man liksom alltid hamnar i detta hets inför utställningar. Jag har en lite hetsig vecka och dessutom åker mannen till Stockholm med jobbet. Givetvis planerat men ställer klart ändå till det. Så här gäller stort ordningssinne. Jag fixade klart maten till lördag i god tid. Cowboygryta till 50 pers med hembakade pain rich till. Nachochips och youghurt.  Jag bäddade klart transportburarna idag och packade alla tillbehör som plattor och trimväska. Alla djuren förutom Dumbo är klara. Han ställs ju i pet också så han får ta ett sista dopp imorgon kväll. 

Jag beslöt att låta EBB stanna hemma för hon och Caffe Latte bråkade ju när jag satte ihop dem. Så hon blev nog naffsad i rumpan. En del sårskorpor i baken. Då blir man snällt hemma från utställning. 

Så efter att ha följt med Saga på ridlektionen ikväll fick jag gå genom allt så jag inget missar. För imorgon kväll åker vi ut på lite personalträff . Trevligt , men jag som ska vara iväg senast 6:00 på lördag behöver komma Isäng i hyfsad tid. 

Tja, allt på samma gång . ☺

Men vad gör det sålänge man har roled🤣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s