Omvårdnad 

Idag har det varit sjukstuga och disk på schemat. 

Alla vattenflaskor diskas två ggr i veckan på detta sätt. Hett vatten och flaskborste . Drickpipen tvättas med tops . Detta är något man gör en gång och sedan missar man det inte igen. Man får ut massor av smuts som sitter i pipen. Och kör man bara med borste i flaskan får man aldrig birt den smutsen. Det kommer ju ut i drucksvattnet . Så varje dag tömmer jag ut vattnet, skakar med hett vatten och fyller med nytt friskt vatten . Men två ggr/ veckan blir det ordentlig rengöring. 💧


Jag har idag fortsatt vårda lilla Obrigado som ju fick halsböld för ca två veckor sedan. 🤕Nu är den tömd på var och jag håller det öppet och rent. Penicillinkur blir det också. En så duktig kille och jag är glad att det gick bra så här långt med bölden . Nu fortsätter vi denna kur och vill gärna kunna ställa ut honom igen så småningom. 😍
        Ha en fin måndag allihop 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s