Med 90 minuter tillgodo

20171102_0729041538190107.pngI min upphetsning inför danmarksutställningen , höll jag på att missa vår egen utställning i Landskrona den 18/11.  🤔 Det var sista anmälan igår . När det var 90 minuter kvar till midnatt klickade jag iväg anmälan. Hahaha….

Så typiskt mig. En lycka var ju att få anmäla Zipper igen. Jag har saknat honom mycket. Nu hoppas jag han får cert nästa lördag. Han är så fin.❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s