Så mysig syssla

Idag har jag suttit med en kopp te och trimmat mina utställningdjur.  Jag har ju vant dem sakta vid att jag jobbar ned deras päls. Lite i taget har jag trimmat. Och nu igår kunde jag jobba lite mer nogrannt . De verkade inte bry sig något nämnvärt. Synnerhet Dumbo tar det hela med ro. Han är faktiskt en helt underbar kille. Så cool. 

Till de små tassarna använder jag salvan jag tillverkade igår. Hur mysigt som helst. Tänt ljus i rummet med doftolja och så te mellan varven. En ren njutning. ( när nu djuren inte mår dåligt av vad jag gör heller) 

Ni kommer väl ihåg Marie Mandelmann som tillverkade bivaxsalva med läkande ringblomma . Det var just den salvan som jag tillverkade igår. Som balsam för både två och fyrbentas tassar… och för själen med för den delen . Veta att det är rena naturprodukter och inget konstigt i det. Den är verkligen ett tips . 
Som ännu en rysning kan jag återge att jag igår fick erbjudande om att få köpa tillbaka min fine Zipper . Som jag ångrat att han flyttade . Så igår var valet lätt. Jag kommer få en tjej -AbbyLines Electric banana band och Winniepig Zipper hit till Lycknios igen den 4/11 . Tack Christina ❣

Jag har ju till följd av ett tungt beslut för ett tag sedan bara AbbyLines Kent kvar här som abby. Jag sålde nästan alla mina abbys då jag blev lite utmattad och trodde jag behövde minska på mina djur och få mer tid över till familjen och hinna ta det lugnt.               Detta var inget lyckat beslut. Marsvinen och alla andra djur här är min näring . Min energi kommer från dem och mina barn förstås. Jag funkar inte så bra när min tillvaro nere hos djuren ändras. Så efter ett tag fick jag helt enkelt inse att jag gjorde ett misstag och nu vill jag försöka återställa detta så gott jag kan. Därför skänker det mig stor glädje att de kommer hit. 🤗

Dock är jag mer disiplinerad och organiserar min tid och kraftpå ett mer effektivt sätt . Alla måste ju må bra för att jag ska må bra  

Puss på er alla 😗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s