Lite ändrade planer

När jag trimmade Obrigado upptäckte jag en liten knöl under hakan. Mest troligt en halsböld. Nu får jag vänta tills den blir mer ” mogen” så får jag åka till veterinären med honom. Men han kan ju nu inte åka med till danmark . Dock fick jag stamtavlan på Noah så det blir han som följer med istället. Jag ställer honom i ras och han har ju aldrig ställts ut innan, så det blir spännande. Dumbo kommer ställas för första gången även han. Faktiskt tog jag lite chansning och ställer honom i en ras och en pet.

Jag åker dit med Marie och Patrik Lagerstedt och det ser jag verkligen fram emot. 😋

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s