Välkomna till min nya sida

Återigen välkomnar jag er till min nya sida . Jag hade tidigare min hemsida i annat webbhotell men nu har jag skapat denna sidan i webbmaster. Jag lär mig lite nytt för varje dag och måste säg att jag gillar det.

 Vad gäller mina marsvin håller jag på att planera vilka som ska med mig på utställningen i november. Då håller vi dubbelutställning i Landskrona. Jag är ju lite nybörjare vad gäller trimmning av self. Så det är en rolig utmaning jag har framför mig. 

Nimbus som tigger ärtplättar 🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s